Model for vejledningskommunikation

Synkron vejledning – version 0.9

Vi har et mål om at deltagerne i OOC’en oplever at “der er en lærer tilstede”. Selvom forløbet er lagt an på at deltagerne i grupper sammen skal finde ud af at løse opgaverne, vil vi stadig gerne også engagere dem i en fælles dialog om løsning af opgaverne – ikke kun om produkterne.

Vi har også et hold helt nye kandidatstuderende, som lige er begyndt på første semester på vores online uddannelse it-didaktisk design, og deres første fag er Digitale læringskontekster. De studerendes uddannelse er bla. organiseret med en online vejledning en gang om ugen, og det er  den vejledning, som OOC-deltagerne i dag får mulighed for at følge med i. Streamen kan ses her.

For at OOC-deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål, kommentere og på anden måde forholde sig til modulets opgave har vi sat en back-channel op på Todaysmeet, hvor kan alle være med i chatten. Vi vil, alt efter aktiv chatten bliver, forsøge at svare løbende eller (og det er nok mest sandsynligt) samle op på chatten efterfølgende i et blogindlæg i morgen. Todaysmeet rummet tages ned tirsdag 6/9 kl. 12:00, så man har mulighed for at stille spørgsmål og kommentere indtil da.

Model for vejledningskommunikationSom overskriften antyder er dette her ikke det endelige koncept. I første omgang får OOC deltageren kun mulighed for at se og lytte med på en video-stream og kommentere på en back-channel. Men, vores ambition er på sigt at invitere nogle af OOC-deltagerne med ind i den synkrone dialog med de studerende, der foregår hver tirsdag mellem 14:30 og 16:00. Derfor vil konceptet ændre sig og der vil også næste mandag ligge et blogindlæg fra os udviklere, der beskriver hvordan vi vil organisere det i næste uge.

Tilføj en kommentar

5 kommentarer til "Synkron vejledning – version 0.9"

Send notifikationer om
avatar

Sorter efter:   nyeste | ældste | flest stemmer
Susanne Madsen
Medlem
Susanne Madsen
6 år 8 måneder siden

Så jeg logger på TodaysMeet og kan se videoindlæg der kl 14.30??

Susanne Madsen
Medlem
Susanne Madsen
6 år 8 måneder siden

Super tak for det

wpDiscuz