snip_20161012133350

Skolen i samfundet – i handlingsrummet mellem teknologi og pædagogik

Af Malene Saltoft, Sarah Louis Lolk Mariussen, Lau Jensen og Laila Bo Muhs

Vi har i processen været optaget af, hvordan skolen MÅ se ud i et fremadrettet perspektiv – med udgangspunkt i en Dewey’sk tænkning. Vi har været optaget af, hvordan man i den formelle undervisning kan trække på de dynamikker, der opstår i det uformelle læringsrum og i den kontekst: Handlingsrummet mellem teknologi og pædagogik – hvad gør hvad? Endelig spørgsmålet om, hvorvidt ALLE elever kan profitere af en organisering af undervisningen, hvor det i høj grad er eleven selv, der er styrende for læreprocessen.

Her er vores bud…

Links:

Mitch Resnick (MIT): Let’s teach kids to code

This Is What Happens When A Kid Leaves Traditional Education

BIDL – Antropologiske brugertypologier

 

Tilføj en kommentar

Vær den første til at komentere dette!

Send notifikationer om
avatar

wpDiscuz