9b2df-6a0120a530561e970b01348900ea55970c-pi

Bee Bots – En reflekterende samtale/rejse

Vores eksperimenterende arbejde med Bee-botten har været en spændende og til tider udfordrende proces. Refleksioner over vores rejse gennem Digitale læringskontekster danner grundlag for denne opgave. Det har været lærerigt og komplekst at koble teori sammen med praksis-observationer, hvilket har ført til mange problemstillinger.
Vi forsøger med videopræsentationen, at afspejle læringsprocessen fra kursusforløbet. Samspillet mellem undervisningsrummets udvikling (jf. Tække, J. og Paulsen, M) og det praktiske arbejde med Bee-bots, har bla. ført til disse diskussioner: Er læringspotentialet med Bee-bots størst i den uformelle læringskontekst kontra det formelle? og Hvordan ser fremtidens robotter ud og hvilke funktioner er hensigtsmæssige at tilføre?

 

Tilføj en kommentar

Vær den første til at komentere dette!

Send notifikationer om
avatar

wpDiscuz