LinkedIn – De voksnes Facebook?

Af Daniel Brink og Anders Schrøder Mortensen 

LinkedIn er et socialt medie, der modsat Facebook, udelukkende er målrettet erhvervslivet. Med en bruger på LinkedIn har du mulighed for at vedligeholde og skabe nye kontakter i dit arbejdsliv. Du har mulighed for at oprette en profil, der gennem en overskueliggørelse af dine kompetencer og erfaring fremstiller dig i det bedst mulige lys. På din profil kan folk fra dit netværk anerkende dig for dine kompetencer og kommentere på dine oplag og vice versa. Gennem dit netværk får du også en indgangsvinkel til at møde nye mennesker i dit professionelle virke, udforske nye jobmuligheder og i det hele taget lade dit professionelle liv blomstre.

På LinkedIn er dit professionelle ‘jeg’ altid online, og vil derfor altid stå til rådighed. En relevant diskussion i forhold til LinkedIn kunne altså være, om grænsen mellem arbejde og privatlivet usynliggøres?

 

One thought on “LinkedIn – De voksnes Facebook?”

Leave a Reply