AGF – Morethanaclub.dk

AGF fankultur online og offline 

Vi er interesserede i kommunikationsmiljøet, der omgiver AGF både på kampdagen, men også i dagene før og efter en kamp. Vi finder det væsentligt at undersøge, hvorfor der er et behov for at tage på stadion for at se en kamp, hvad der foregår på tribunen og hvorfor dette er at foretrække frem for at se kampen i tv. Som en anden del finder vi det også væsentligt at kigge på den online kommunikation der er omkring AGF. Herunder vil vi kigge på hvorledes vidensudvekslingen foregår men også hvordan både det online og offline fællesskab er med til at præge en identitet hos den enkelte og reproducere fællesskabet.

Vi tænker at anvende kvalitative metoder som: deltagerobservation, online etnografi og interview til undersøgelsen.

https://www.facebook.com/MorethanaclubAGF/?fref=ts

 

Leave a Reply