2 Comments

  1. Hej Julie
    Jens Jørgen og jeg har sat et innovativt pædagogisk projekt til tema 3 op for vore studerende på E-designer (entreprenør- og designmanager), hvor vi anvender værktøjer fra efteruddannelsen – bl.a. Tomm’s spørgeramme til udvikling af et forretningskoncept. Konceptet har rod i FFE’s regionsmesterskab i iværksætteri, hvor de studerende skal udtænke en forretningside inden for 4 kategorier og hvor nogle grupper kan forvente at blive udtaget. De grupper, der ikke udtages til mesterskabet, får en tilsvarende afprøvning på IBA, hvor vi laver et setup a la “Løvens Hule”. 🙂 Kaj

  2. En opdatering til projektet: De studerende har en blandet teoretisk og praktisk baggrund og flere ønsker aktiviteter til sikring af deres læring gennem udfordringer og oplevelser. Vi oplever allerede nu ved introduktion at de studerende tager godt imod oplægget og ser en udfordring i at udvikle deres viden, færdigheder og kompetencer gennem aktive handlinger ud fra en forretningsmodel.

Leave a Reply